Bij de Huidexpert Club gaan we non-stop door met het organiseren van vernieuwende open trainingen voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist en huidtherapeut.

 

Het aanbod was nog nooit zo groot, bekijk hier alle trainingen in één oogopslag https://huidexpertclub.nl/trainingen/. Al deze trainingen zijn echt de moeite waard, telkens van hoog niveau en zeker heel interessant als je op zoek bent naar de nieuwste behandelmethode.

 

Door overlap in de lesstof van de 2-daagse zeer succesvolle Bindweefsel (BWM) en de 2-daagse Huidverbeteringsmassage (HVM) hebben wij deze trainingen samengevoegd tot een 3-daagse zeer leerzame training. Kortom: in 3 dagen is het haalbaar om deze massages je eigen te maken. De combinatie van deze 2 succesvolle massages kan je meteen toepassen in de praktijk en zo inspelen op de vraag van jouw cliënt naar de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering.

 

In Juni valt de cursus op deze dagen:

Dag 1; donderdag 8 juni
Dag 2; donderdag 15 juni
Daf 3; donderdag 22 juni

 

In een kleine groep (max. 8 deelnemers) leer je deze gecombineerde massages goed toe te passen en ook te ervaren; je ziet zelf direct het resultaat gerichte effect omdat je als collega’s op elkaar werkt. De massage wordt uitgevoerd op gezicht, hals en decolleté.

 

Deze intensieve training wordt gegeven door Isabel Muñoz, een zeer ervaren docent op het gebied van BWM, HVM en cupping -massages. Na het volgen van alle dagen ontvang je een certificaat.

 

Hier kom je alles te weten over het programma, prijzen etc.

https://huidexpertclub.nl/bindweefsel-en-huidverbeteringsmassage/

 

Aanmelden kan hier https://huidexpertclub.nl/aanmelden-training/

 

Stichting de Huidexpert Club is een non-profit club die als doel heeft het verhogen van kennis én kunde.

 

Deze 3-daagse highclass training vindt plaats in het midden van het land en is uitstekend bereikbaar.  Belangrijk om te weten en te benadrukken is dat wij 100% merkonafhankelijk werken.

 

Gratis aanmelden voor deze training (en andere) trainingen gaat simpel & snel:

www.huidexpertclub.nl/aanmelden-training/

Meer info: 035- 60 99 225, info@huidexpertclub.nl of stuur een Whatsapp naar 06- 53 63 58 66.