HÉT TOTAALCONCEPT VOOR EEN GEZOND LICHAAM, VITALE STATE-OF-MIND EN EEN STRALENDE HUID

Waar iedereen voorheen nog bezig was met mooi zijn, mooi blijven en mooier worden, is 2020 het jaar geweest van gezond zijn, gezond blijven en gezonder worden. Des te meer reden voor de distributeur van LPG om SKINRGY te lanceren, het eerste LPG endermologie Lifestyle Center & Flagship Store.

SKINRGY past naadloos binnen de huidige holistische tijdsgeest van vitaliteit & gezondheid. Cliënten komen bij SKiNRGY voor een totaalconcept van 100% natuurlijke behandelingen.

HEALTH CHECK

Vanuit een uitgebreide ‘Health Check’, de zogenaamde 0-meting, wordt voor SKINRGY-cliënten een persoonlijk behandelplan opgesteld. De uitslag van deze check laat de oorzaak zien van lichamelijke problemen waar de cliënt al dan niet al last van ervaart. Een compleet persoonlijk behandelplan bestaat uit:


·      Voedings- en suppletieadvies en/of detox
·      Passende (non-invasieve en non-agressieve) endermologie behandelingen
·      Trainingsprogramma’s op de Huber
 

 

Met als doel om cliënten gezonder, mooier, blijer en vitaler de deur uit te laten gaan. 

BINDWEEFSEL BEHANDELINGEN
 

De rode draad van een traject bij SKINRGY, zijn de LPG behandelingen. Deze behandelingen werken met de gepatenteerde endermologie techniek en is daarmee de meest veilige en effectieve manier van het uitvoeren van pijnloze bindweefsel behandelingen. En dat alles zonder de huid te schaden. Deze behandelingen creëren niet alleen een mooie(re) huid, maar zorgen ook voor gezondere cellen, waar uiteindelijk je hele gesteldheid van profiteert.

KOM LANGS BIJ SKINRGY

Ben je nieuwsgierig geworden? Als distributeur van LPG zijn wij meer dan trots op dit eerste LPG endermologie Lifestyle Center. Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Mail dan naar Pascalle van Moort: pascalle@partnerinaesthetics.nl