Tijdens het laatste weekend van juni, meerbepaald op zaterdag 26 juni vieren we de ‘Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag’. Hiermee vraagt de organisatie van www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be, aandacht voor de niet-medische contactberoepen die tijdens deze grillige tijden van Corona verplicht waren om meerdere maanden te sluiten. Voeg daar ook nog eens het fenomeen ‘huidhonger’ aan toe dat bij velen van ons toeslaat en dan leek dit het geschikte moment om meer aandacht voor het werk van gediplomeerde schoonheidsspecialisten te vragen en het belang van een regelmatig bezoek aan het schoonheidsinstituut in de verf te zetten.

Nu wat is huidhonger precies ? Huidhonger is het gebrek aan liefdevolle aanrakingen: van vriendschappelijke knuffels over schouderklopjes, handdrukken en plakzoenen van je kinderen of kleinkinderen, tot intimiteit. Als je wordt aangeraakt, komt er oxytocine, oftewel gelukshormoon, vrij in onze hersenen. Gebeurt dat niet of zelden? Dan krijg je last van huidhonger.

Graag maken we hiervan dan ook ons jaarthema van dat je zal zien in onze campagne bij een aantal deelnemende schoonheidsinstituten. Daarnaast zijn veel mensen onzeker over hun uiterlijk vanwege huidproblemen; en net die kan de schoonheidsspecialiste perfect behandelen. Daarnaast is het bezoek aan het schoonheidsinstituut ook echt even een moment van ontspanning voor jezelf. persbericht – juni 2021 Beautybizz.be, Belbeauty.be en Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be zijn onderdeel van Sonar Media Nieuwpoortsesteenweg 29 – 8400 Oostende - Tel : 00 (32) 476 30 36 41 ronny@sonarmedia.be

De schoonheidsspecialiste geeft jou steeds het beste huidadvies Uit pure liefde voor alles wat met beauty, haar, stijl en wijsheid te maken heeft, is 26 juni wereldwijd uitgeroepen tot de Inter-Nationale Dag van de Schoonheidsspecialiste want zij zorgen er nu éénmaal voor dat we er elke dag op ons best uitzien. Cosmetologie is de studie en toepassing van een schoonheidsbehandeling. De takken van cosmetologie omvatten haarstyling, huidverzorging, cosmetica, manicures, pedicures enz. Dit betekent dat ze polijsten, trimmen, plukken, extraheren, opfleuren, lichter maken, opvullen en vooral onze beste eigenschappen accentueren. Ze trainen voortdurend op alle manieren om ervoor te zorgen dat we er op ons best uitzien, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste stijlen en tendensen, de meest betrouwbare producten, behandelingen en technieken bijhouden. Ze helpen het beste uit ons te halen en laten ons stralen Velen worden ook onze vertrouwelingen. Gedurende vele jaren van zorg voor ons haar en onze huid, hebben ze onze families leren kennen en zien hoe ze groeien en onze ups en downs met ons meemaken. Hierdoor hebben we de neiging om een sterke band te ontwikkelen met onze schoonheidsspecialiste.

Om al deze redenen verdienen ze het om ook eens gewaardeerd te worden op de ‘#Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag’. Wat kan je doen om je steun te betuigen ? Of de band met jouw schoonheidsspecialiste recentelijk is of de relatie in de loop der jaren is gegroeid, zorg ervoor dat je jouw waardering deelt met een blijk van dankbaarheid. Overweeg eens om jouw schoonheidsspecialiste een bloemetje, een kaart of een extra bezoek te brengen net voor het jaarlijks verlof. Het zijn meestal drukbezette mensen en offeren zowel hun sociale als gezinsleven vele malen op.

Een van de beste manieren om jouw waardering te tonen, is hen jouw aanbeveling te geven op hun sociale mediakanalen. Gloeiend lof helpt hen enorm naar het opbouwen van hun klantenkring. Terwijl je toch bezig bent, kun je #NationaleSchoonheidsspecialistenDag gebruiken om ze ook op je sociale media te laten circuleren! persbericht – juni 2021 Beautybizz.be, Belbeauty.be en Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be zijn onderdeel van Sonar Media Nieuwpoortsesteenweg 29 – 8400 Oostende - Tel : 00 (32) 476 30 36 41 ronny@sonarmedia.be

Boek eens een wellness arrangement in het schoonheidsinstituut Schoonheid is intussen zo’n wezenlijk onderdeel van ons bestaan geworden, dat we ons de wereld zonder schoonheidsverzorging bijna niet meer kunnen voorstellen. Dagelijks werken duizenden vrouwen en mannen (in Vlaanderen) met hart en ziel in hun instituut of wellnesscentrum aan de schoonheidszorgen van hun klanten. Gedrevenheid, passie, verantwoordelijkheid, toewijding, leergierigheid, discipline, vakkennis, ervaring… er zullen nooit genoeg woorden zijn om de energie te definiëren waarmee de schoonheidsspecialisten dag in, dag uit hun werk doen en hun klanten met de beste en origineelste schoonheidsbehandelingen verwennen. Slechts met één doel voor ogen: dat die klant – vrouw of man – het instituut verlaat als een ander mens.