Naar de sauna gaan, is juist nu in deze tijd heerlijk en gezond. Niets beter dan poedelnaakt in de sauna lopen. Relaxen, naar de opgieting gaan, koud afspoelen en je dag is helemaal compleet. En de mogelijke uitjes zijn nu door Corona reuze beperkt! Dus als je dan gaat, ga dan trendy.

 

Fashion4Wellness heeft het prachtige exclusieve merk Balyy gelanceerd. Balyy staat elegant en is tijdloos.  Balyy wordt uiteraard op Bali gemaakt bij een traditioneel Balinees familiebedrijf met de eeuwenoude Batikmethode.

Balyy heeft een selecte collectie van kimono’s, pareos, tunieken en strandlakens. Ideaal voor een dagje naar de sauna.

 

Batik is een techniek waarbij het ongeverfde doek met de hand wordt gestempeld met hete was. Hiermee wordt een patroon op het doek ‘geperst’ en hierna geverfd. Na het verwijderen van de was blijven er op de plekken waar de was zat witte lijnen over. Dit wordt herhaald waarbij mooie patronen en een verscheidenheid aan kleuren ontstaan.

 

Deze kimono’s zijn bijzonder. Als je een Balyy Kimono aan hebt wil je werkelijk niets anders. Het voelt zijdezacht aan en valt prachtig. De collectie bestaat uit kimono’s, batik strandlakens, tunieken en pareo’s in 17 designs in 9 verschillende kleurencombinaties. Elk product is handgemaakt en is daarom uniek.

 

Zelf heb ik de “play the game” Short Batik Kimono van Bally. Deze elegante kimono is gemaakt van 100% rayon. Rayon is een andere term voor Viscose. Viscose is een vezel op basis van cellulose, een natuurlijke grondstof die wordt gewonnen uit houtpulp van bamboe. De kimono valt soepel en is zacht.

Daarbij heb ik het bijpassende batik strandlaken “play the game”. Een kant is hetzelfde als de kimono, namelijk 100% rayon. De andere kant is van heerlijke zachte badstof. Ook in de heetste sauna’s verbrand je je billen zeker niet. Dit alles heb ik bij Hamamdoek.nl gekocht. Als je niet tegen jaloerse blikken kunt, moet je het uiteraard niet aan doen ????.

Zeker nu, gun je om mooi te zijn! Have fun.

 

Auteur: Mariska Rinkel. 06-10015681, mariska@dieetenco.nl