Het platform voor publicatie en media professionals Joúw vakblad op het gebied van beauty en wellness!

Privacy

De site van Beauty Welness Magazine is een product van Spoor en Partners. Spoor en Partners accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden via de website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van de site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden met de site, laat u ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, welke wij met de uiterste zorgvuldigheid in behandeling zullen nemen.

Contact

Spoor en Partners Uitgeefdiensten bv
Passage 17
2042 KS ZANDVOORT
www.spoorenpartners.nl

uitgever@mediafacts.nl

Copyright

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Spoor en Partners mag de gebruiker van de Mediafacts site niet de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden verveelvoudigen of openbaar maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven uitsluitend voorbehouden aan Spoor en Partners. Voor gebruik moet u schriftelijk toestemming hebben van Spoor en Partners. Dit kunt u verzoeken door middel van het sturen van een e-mail.

 

Privacy Statement

Pubmedia respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier (vak)informatie aan u te verschaffen.

Pubmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Spoor en Partners, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Beauty Wellness Magazine is een uitgave van Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V. en is gevestigd in Haarlem. Beauty Wellness Magazine is een informerend, leesbaar en aantrekkelijk magazine.  De gehele reikwijdte van de Beauty- en...

Verder lezen

Adverteren op BeautyWellness

Adverteren op 1 of in alle uitingen van BeautyWellness? Dat kan! Bereik een groot professioneel publiek binnen uw vakgebied met 1 of meerdere van onze advertentie mogelijkheden. Neem contact op met:  Sales Manager...

Verder lezen

Abonnee worden

Wil je geen enkele uitgave van Beauty Wellness Magazine meer missen? Neem dan voor €119,75 een jaarabonnement op Beauty Wellness Magazine. ...

Verder lezen

Agenda

Evenementen Agenda Medische Huidproblemen 21 juni ...

Verder lezen