Hoe kan het dat er klanten zijn die in jouw praktijk komen en producten kopen en er klanten komen die niet of zelfs nooit een product kopen? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de Meet & Greet bij de Huidexpert Club in Soest op 5 juni.

Een Meet & Greet is een georganiseerde ontmoeting in een informele neutrale omgeving voor het delen van kennis en uitwisselen van informatie.

De Huidexpert Club is een merkonafhankelijke club voor collega’s en door collega’s en heeft voor ons op 5 juni Ria van Tol uitgenodigd. Deze Meet & Greet wordt georganiseerd voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

 

Onderwerp: een kijkje in het brein van de klant.

• Ben je benieuwd hoe het brein werkt zodat het jou helpt.

• Om het gedrag van de klant te begrijpen.

• Waardoor je makkelijker producten kunt adviseren/ verkopen.

• Waar je op moet letten tijdens de intake.

• Ben je ook benieuwd naar tips om klanten beter te begrijpen.

 

Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

 

Meld je aan voor deze Meet & Greet op maandag 5 juni: Waarom kopen cliënten wel of juist niet in de praktijk https://huidexpertclub.nl/aanmelden-training/

 

Meer informatie

https://huidexpertclub.nl/meet-greet-brainclicken/

 

Ria van Tol is een expert op het gebied van klantgedrag en verkoop. Zij heeft zich al 25 jaar verdiept in de werking van het brein en weet als geen ander hoe en waarom cliënten kopen en zich in jouw praktijk zo gedragen. Ria is uitgenodigd omdat zij als geen ander weet hoe dat werkt en ze het een uitdaging vind om met ons huidexperts te discussiëren over het gedrag van onze cliënten.

Voor deze training is een aanvraag bij het SKIN register ingediend. Het Skin register is een kwaliteitsregister van schoonheidsspecialisten in Nederland sinds 1 oktober 2020. Ingeschreven in het Skinregister laat zien dat jou kwaliteit van hoog niveau is want dat kan alleen als je buiten je diploma schoonheidsverzorging ook scholing/ geaccrediteerde trainingen gevolgd hebt. Consumenten en verzekeraars kunnen het register raadplegen om te checken of je kennis en kunde up-to-date is.

 

Gratis aanmelden voor deze (en andere) trainingen gaat simpel & snel:

www.huidexpertclub.nl/aanmelden-training/
Bel 035- 60 99 225
Mail info@huidexpertclub.nl
Chat via Whatsapp naar 06-53 63 58 66 ( https://api.whatsapp.com/send?phone=31653635866 )

 

Locatie: Huidexpert Club, Soest
Tijd: inloop vanaf 12 uur