Verzorging én volume tot maar liefst 72 uur

 

 

Amsterdam, 10 december 2020 – Moroccanoil, de pionier in haarverzorging op basis van arganolie, trapt het nieuwe jaar veelbelovend af met de aankondiging van twee nieuwe haarverzorgingsproducten. De All in One Leave-in Conditioner is een multitasking, lichtgewicht spray voor alle haartypes en ontwart en hydrateert direct, waardoor het haar tot 72 uur lang zacht en gevoed blijft. De Volumizing Mist is een luchtige spray die resulteert in 50% voller haar en een liftend effect dat tot 72 uur houdt, zonder een plakkerig gevoel.

Moroccanoil’s twee nieuwe haarverzorgingsproducten zijn logischerwijs beiden rijk aan arganolie. De All in One Leave-in Conditioner betreft een melkachtige formule en bevat, naast arganolie en aminozuren , natuurlijk verkregen superfoods. Deze vullen het haar aan, voorkomen vochtverlies en beschermen tegen (thermische) schade. De Volumizing Mist bevat naast arganolie, mineraalrijk Dode Zeezout en geeft daardoor volume, terwijl het haar vanaf de wortels tot aan de punten in beweging én goed in model blijft.

“Zowel volume, als innovatie en verzorging, zijn belangrijke speerpunten binnen ons merk”, aldus mede-oprichtster Moroccanoil Carmen Tal. “De All-in One Leave-in Conditioner is een product waar vanuit onze community van stylisten en klanten het meest om is gevraagd. We realiseren ons niet hoeveel schade er kan optreden als we ons haar ontwarren zonder een leave-in conditioner. Het zou een essentieel onderdeel van je dagelijkse routine moeten zijn, of je nu je haar die dag hebt gewassen of enkel voor een opfrisbeurt” Over de Volumizing Mist vertelt Artistic Director Moroccanoil Kevin Hudges: “Deze technologisch aangedreven spray is zo licht, hij versluiert subtiel over het haar voor een gelijkmatige verdeling. Ideaal voor mensen met fijn, halflang haar die op zoek zijn naar extra volume”.

Prijs en verkrijgbaarheid
All in One Leave-in Conditioner
50ml €15,30
160ml €34,90
 
Volumizing Mist
50ml €15,30
160ml €34,90

De All in One Leave-in Conditioner en de Volumizing Mist zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar bij professionele salons, geselecteerde retailers en op www.moroccanoil.nl