Met ingang van 1 maart 2023 is It’s Pure B.V. uit Arnhem distributeur van Opatra Advanced Skincare Technologies Londen voor de Nederlandse markt. Opatra is een toonaangevende producent van cosmetica apparaten voor huid- en lichaamsverzorging voor zowel de professionele markt als de individuele consument thuis.

Wie is Opatra

Sinds 2010 ontwikkelt en produceert Opatra gebruiksvriendelijke apparaten en huidverzorgingsformuleringen.

Een van Opatra's visies is om verouderde schoonheidsnormen opnieuw te definiëren door consistente en haalbare resultaten te bereiken zonder operatieve ingrepen. Op basis hiervan heeft Opatra een unieke en veelzijdige reeks producten en apparaten ontwikkeld.

Zo maakt Opatra gebruik van wetenschappelijke doorbraken en technologische innovaties en zet deze om in krachtige huidverzorgingsoplossingen die ervoor zorgen de huid er steviger, jonger, stralender en mooier uit te laten zien.

Welke apparaten ontwikkelt ze

De totale productlijn omvat draagbare anti-verouderingsapparaten, huidverzorgingsformuleringen en professionele gezichts- en lichaamsapparatuur. Toonaangevende apparaten zijn onder meer de Dome Skin Analyser die de huid van de client analyseert en op basis van deze analyse kan het juiste behandelplan worden afgestemd.

Draagbare apparaten maken gebruik van LED-verlichting, warmte en koude techniek en zijn gericht op de aanpak van huidveroudering, bijvoorbeeld als stimulans voor de aanmaak van collageen, het vervagen van pigmentvlekken of voor de aanpak van acné.

Opatra ontwerpt en ontwikkelt deze huidverzorgingsapparaten voor zowel professioneel als thuisgebruik. Op alle beauty apparaten zit een levenslange garantie.

Nederlandse distributeur

It’s Pure B.V. uit Arnhem is met ingang van 1 maart 2023 de distributeur voor de Nederlandse markt van Opatra voor het gehele productportfolio.

Momenteel is It’s Pure actief als handelsbedrijf in natuurlijke grondstoffen voor de geur- en smaakindustrie en produceert zij, samen met haar handelspartner, huidverzorgingsproducten afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

“Opatra is een hele mooie aanvulling op de activiteiten van It’s Pure. Het is voor ons weliswaar een nieuwe markt, maar het heeft vele raakvlakken met hetgeen we doen”, ligt directeur Cécile Lijding toe.