Op de open dag van Deutsche POP worden er Make-up workshops gegeven! Achieve the Best Glam Look!

Kim Kardashian, Alexa Demie en Rihanna verrassen regelmatig met make-up looks die het internet breken. De rode loper is een inspiratiebron voor de beste glamoureuze looks.

Leer hoe je die showstelende, glamourous, rode loper-ready make-up kunt bereiken in deze workshop, verzorgd door Hannah Tuwanakotta. Leer hoe je je gezicht opmaakt zoals de make-upartiesten van beroemdheden dat doen. Bereik die rode-loper gereedde glam die ervoor zorgt dat je het gesprek van de stad bent. Breek je Instagram-feed! Leer de trucs van het vak en meld je nu aan voor deze full-glam make-up workshop. Gegeven door de zeer gerespecteerde en ervaren make-up professional, Hannah Tuwannakota. Hannah heeft gewerkt met grote merken zoals Karl Lagerfeld, Mugler en Clarins en is zelfs benoemd tot Beste Make-Up Artist van Nederland in 2010. Ze kent alle trucs van het vak en is erg enthousiast om deze met jou te delen.

 • Camera-ready wenkbrauwen - Wenkbrauwen kunnen een make-up look maken of breken. Het is een cruciale stap en heeft een enorme invloed op het uiteindelijke resultaat. Leer welke kleur en vorm bij jou past en kan zorgen voor die rode loper-ready look!
 • Showstelende oogmake-up - Ogen zijn het eerste waar we naar kijken. Leer hoe je ze laat schitteren met een glamoureuze ooglook die perfect bij de vorm van je gezicht past. Dit omvat natuurlijk ook de juiste plaatsing van nepwimpers.
 • Bereik die perfecte gezichtsvorm - Hoge jukbeenderen en een scherpere kaaklijn, goed aangebrachte contour kan je gezichtsstructuur verbeteren. Hannah zal je helpen om die strakke, volledige glamoureuze celebrity gezichtsstructuur te bereiken.
 • Bereik een mooie en egale huidskleur - Van de beste primer tot de perfecte foundation match; onze make-up professional zal je helpen de perfecte basis te creëren voor de perfecte full-glam look. Op onze campus krijg je de mogelijkheid om geïnspireerd te worden en ideeën uit te wisselen met tal van creatieven.

De sprekers zijn precies diegenen die elke dag succesvol werken in de industrie en die hun ervaring gratis met jou kunnen delen.

Agenda:

 • Overzicht van carrièremogelijkheden aan de United POP Academy
 • Lezingen en workshops met onze praktische experts
 • Interactieve Q&A-sessie & uitwisseling met creatieve mensen
 • Bachelor of Arts als toegangsticket tot de internationale mediaindustrie

Je kunt je individuele programma kiezen uit meer dan een dozijn workshops & panels over spannende onderwerpen zoals muziek, geluid, marketing, management, stem, communicatie, design, mode, make-up, games, film, fotografie & fitness!

 

Deutsche POP / United POP - academie voor muziek, media & kunst

 • Bacheloropleidingen in samenwerking met de Universiteit van West-Londen
 • Meer dan 35 praktijkopleidingen gebaseerd op functiebeschrijvingen in de creatieve industrie
 • Meer dan 50 individueel combineerbare cursussen - ook beschikbaar als aanvullende kwalificaties / geavanceerde trainingen

Wat? Workshop Celebrity Make-up bij de open dag van Deutsche POP
Wanneer? Zaterdag 1 april 13:00 - 15:00
Waar? United Pop Amsterdam

Reserveer hier je gratis kaartjes!