De Russische edities van Elle en Vogue hebben haar al ontdekt en ze heeft al diverse covers op haar naam staan. Jemimah is het nieuwe talent in de wereld van make-upartiesten! Met haar uitstraling van een internationale influencer wordt Jemimah geboekt voor beroemdheden, shows en fotoshoots vanwege haar glamoureuze make-up in hoge definitie.

Hold that filter!

Jemimah staat bekend om haar vlekkeloze looks. Met haar resultaten waarvoor geen filter nodig is, maakt zij beauty-looks voor (inter)nationale modeshows, muziekvideo's en shoots voor prestigieuze merken.
Al meer dan 5 jaar bedenkt, lanceert en ontwikkelt Jemimah luxueuze,volledige glamour looks. Haar inspiratie komt van sociale media. Bijna iedereen gebruikt een filter op sociale media en Jemimah heeft een techniek ontwikkeld waarbij geen filter nodig is. Tijdschriften zijn dol op haar baanbrekende “hold that filter" look en boeken haar voor reclamecampagnes en redactionele verspreidingen.
Elk seizoen ontwikkelt Jemimah schoonheidslooks voor influencers, beroemdheden en modellen. Met haar precieze beheersing en iconoclastische visie is Jemimah op weg om de schoonheidsindustrie
te transformeren. Noem maar een trend uit het afgelopen decennium en je zult ontdekken dat Jemimah het van oorsprong tot een flaweless skin tot resultaten waarbij geen retouchering nodig is, perfect beheerst.

Filosofie

"Mijn filosofie gaat niet over hoe de make-up er op jou uitziet, maar juist over hoe de make-up kracht geeft", zegt Jemimah in een persverklaring. "Ik gebruik make-up niet om onvolkomenheden te verbergen, maar juist om innerlijke schoonheid te benadrukken. Mijn doel als sterke, onafhankelijke vrouw van kleur is om te laten zien dat iedereen zijn dromen kan najagen. Niets is onmogelijk, zelfs niet binnen zo'n beladen onderwerp als beauty.
Schoonheid komt van binnenuit, hoe sterker iemand zich voelt, hoe aantrekkelijker ze worden. Ik help alleen maar om naar buiten te brengen wat al in een persoon zit."

Academy

Naast het reizen over de hele wereld om make-up te doen, heeft Jemimah ook haar eigen academie in Nederland. Samen met haar toegewijde team biedt ze cursussen aan voor iedereen die make-up wil leren en heb je interesse om een professionele make-upartiest te worden. De academie biedt complete make-up opleidingen aan, waarbij je alle
make-uptechnieken leert, van beginner tot gevorderd niveau. De cursus omvat elke periode-look, van
de jaren 1920 tot de jaren 1980 en hedendaagse looks, maar er wordt ook aangemoedigd om je eigen creatieve vibe te verkennen. Met het behalen van het diploma zullen haar studenten alle vaardigheden hebben die nodig zijn om door te breken in alle sectoren van de industrie: modebladen, modeshows, reclamecampagnes (voor tijdschriften en televisie), muziekvideo-evenementen, rode loper, e-commerce en bruidsmake-up.