De stichting de Huidexpert Club biedt een unieke kans voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten om hun kennis uit te breiden. De 1-daagse training Medische Huidproblemen is ontworpen om deze professionals te helpen bij het bepalen van de juiste behandelmethode voor huidafwijkingen en huidziekten. De training is opgezet om ervoor te zorgen dat professionals weten welke huidproblemen ze kunnen behandelen en wanneer het noodzakelijk is om door te verwijzen naar een dermatoloog.

Docent Ahmet Turkkani zal de training leiden en de deelnemers zullen zowel theoretische als praktische kennis opdoen. De training zal plaatsvinden op woensdag 21 juni en zal maximaal 10 deelnemers accommoderen. De locatie, Soest, is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Een van de belangrijkste aspecten van deze training is dat het schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten de nodige informatie geeft over de behandelmogelijkheden die zij kunnen uitvoeren met huidverzorging en medicatie. Dit biedt hen inzicht in welke huidproblemen ze wel of juist niet mogen behandelen. De training zal ook de verschillende indicaties en contra-indicaties van huidbehandelingen bespreken.

Een ander aspect van de training is het gebruik van praktijkgerichte foto's van patiënten via de dermatoloog. Deze foto's geven de deelnemers een visueel beeld van verschillende huidafwijkingen en helpen hen beter te begrijpen wat ze kunnen verwachten wanneer ze deze aandoeningen behandelen.

De Huidexpert Club is een non-profitorganisatie die gericht is op het opleiden van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Ze zijn 100% merkonafhankelijk en bieden trainingen en evenementen aan om de professionele ontwikkeling van hun leden te bevorderen.

Inschrijven voor de training is mogelijk via de website van de Huidexpert Club. Het is belangrijk om er snel bij te zijn, want er is maar plaats voor maximaal 10 deelnemers en vol is echt vol. Voor meer informatie over de training of andere evenementen van de Huidexpert Club kunt u contact opnemen via 035- 60 99 220, info@huidexpertclub.nl of via WhatsApp op 06- 53 63 58 66.