Logo

Kom naar het Beauty Cube Experience Event!

Op maandag 27 februari van 9:00 tot 17:00 uur in Almere

Kom op maandag 27 februari naar de Experience Day die onze huurders samen organiseren. Ontmoet, beleef, voel, ruik en laat je inspireren door innoverende producten, technologieën en beautytechnieken.

 

Van 10 tot 17 uur ben je welkom en kun je de deelnemende merken ontmoeten. Er is daarnaast een programma met workshops van de merken. De deelnemende merken zijn: Natural Face Lifting Academy, Safety4yoU, Gharieni Nederland, Malima-Cosmetics, Bellabaci Benelux, Radeq Lab Sugaring, WellTech Benelux, Senitas, Walking Trading International en B Professional Skinexperts.

 

Meld je aan voor € 9,95 ex BTW, inclusief welkomstdrankje en kleine lunch.

 

Zien we jou 27 februari in de Beauty Cube in Almere?

NAAR TICKETS

 
 
 

Het programma:

10:00 - 11:00 uur - Safety4You (Jaimy de Vries)

Voor het geven van de meest complete schoonheidsbehandeling met de beste resultaten. Ontwikkel met maar liefst 7 huidverbeterende technieken van LED Fotodynamische Therapie tot Hydro Dermabrasie, Skin Scrubber, Water Oxygen Spray, Ultrasound, Radio Frequent en een Koude Hamer. Samen dé perfecte combinatie voor een stralende, gezonde huid.

 

12:00 - 13:00 uur - Bellabaci Nederland (Rochelle van Doorn)

Moet je van cupping blauw worden? Of juist niet! In deze praktijkgerichte workshop neemt Rochelle de staande en bewegende cupping. Ook krijg je alles te weten over wanneer iemand wel of niet cuppingplekken zal ervaren.

 

13:00 - 14:00 uur - Natural Face Lifting Academy (Inge Deceuninck)

Ouder worden doen we in meer weefsel dan enkel in de huid. Daarom is bindweefselmassage niet meer voldoende om voor iedere klant een gepersonaliseerde behandeling aan te bieden.

 

14:00 - 15:00 uur - RadeqLab (Radek Pielczyk)

Waarom sugaring? De voordelen van sugaring (ontharing met suikerhars) met probiotica.

 

15:00 - 16:00 uur - Malima Cosmetics (Aline Leeftink)

Van stress naar wellbeing. Ontdek hoe!

 

16:00 - 17:00 uur - B Professional (Bart Vanhalle en Kathleen van den Heuvel)

B Professional is reeds jaren een gevestigde waarde op het vlak van huidverbetering en gespecialiseerd in het vinden en het aanbieden van oplossingen voor verschillende huidaandoeningen. Met de merken Utsukusy Cosmetics, Celluma Light Therapy & Youth Lab Dermocosmetics.

 

 

Interessant? Meld je dan aan voor € 9,95 ex BTW, inclusief welkomstdrankje en kleine lunch!

NAAR TICKETS

 
 
 

Facebook icon

Instagram icon

 
 

Logo