DÉCAAR is gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende huidtypen van onze klanten.

 

DÉCAAR heeft een zeer krachtige aanpak voor acne. De Cleansing treatment by DÉCAAR is de perfecte treatment voor acne klanten. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.

 

Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zoveel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd. Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen. Als afsluiting ontvang de klant een passende huidverzorging die bijdragen aan de skincare doelen van de klant.

 

Anti Acne Cream

Anti-Acne Cream 24hr bezit antiseptische en kalmerende eigenschappen. De crème

verzacht irritatie, verbetert de microcirculatie en versnelt de regeneratie van

de huid. Anti-Acne Cream 24hr heeft een antimicrobiële, ontstekingsremmende, helende

en verzachtende werking en verlicht het brandende, pijnlijke en jeukende gevoel van

acne.

 

Voordelen

• Stopt de ontstekingsreacties.

• Elimineert bacteriën verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

• Normaliseert de talgklieren, waardoor overproductie van talg wordt voorkomen.

• Reinigt de poriën intensief van vuil, talg en dode huidcellen.

• Start processen van huidregeneratie.

• Minimaliseert donkere vlekken.

 

Werkstoffen Anti Acne Cream

Colloïdale zwavel

Gaat acne tegen door zijn natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Het heeft het vermogen om onzuiverheden te verwijderen, door talg en andere stoffen uit de huid te zuiveren. De poriën worden intensief gereinigd.

 

Niacinamide

Werkt ontstekingsremmend, vermindert acne en rosacea en normaliseert de talgproductie.

 

Kalium Azeloyl diglycinaat

Vermindert donkere vlekken en littekens ontstaan door acne. Heeft een verhelderende werking op de huid, reguleert de talgproductie en verzacht.

 

Eucalyptus Bladolie

Bezit krachtige antiseptische eigenschappen die nuttig zijn bij het genezen van huidproblemen zoals acne. Helpt bij het opdrogen van vlekjes en met pus gevulde puistjes. Heeft een antibacteriële werking en voorkomt acne-uitbraken. Verlicht ontstekingen en pijn aan de huid.

 

Piroctone Olamine

Bestrijdt acne-veroorzakende bacteriën.

 

Allantoïne

Verzacht de huid zonder irritatie te veroorzaken. Biedt een natuurlijke beschermer voor het helen van de huid en bevordert de celregeneratie.

 

Melaleuca Alternifolia Bladolie (Tea Tree olie)

Heeft krachtig zuiverende en antibacteriële eigen